Polarpumpen och Rototec börjar sälja kompletta bergvärmepaket online i Sverige

Den svenska onlinebutiken Polarpumpen och Europas ledande geoenergiföretag Rototec har nu börjat att erbjuda bergvärme genom beställningar online direkt till villaägare i Sverige. Polarpumpen är Nordens största onlinebutik för värmepumpar och erbjuder ett brett utbud av värmepumpar, inklusive pumpar för bergvärme, vid sidan av produkter för renovering och byggnation av hus.

Företagen kan nu erbjuda en komplett lösning för en bergvärmeanläggning där geoenergiborrning erbjuds som en del av en totallösning tillsammans med värmepumpar vilket underlättar för villaägare som vill kunna beställa en bergvärmelösning på ett enkelt och smidigt sätt. Denna plattform kommer att ta bergvärmebeställning till en ny digital nivå och förenklar beställningsprocessen avsevärt.

”Vi är jätteglada över att inleda ett samarbete med Polarpumpen och genom detta kunna sälja geoenergiborrning online. Vi har anpassat oss efter våra kunders köpbeteenden och kan nu erbjuda alla våra kunder bergvärme lika smidigt som vilka konsumentvaror som helst – allt beställs enkelt, när som helst, från en och samma plats – din soffa”, berättar David Öist, Sverigechef för Rototec AB.

”Vi vill kunna betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt med ett omfattande erbjudande och vet att vi kan erbjuda den bergvärmeupplevelse vi eftersträvar genom att lägga till borrning i vårt sortiment”, säger Martin Gerre, VD för Polarpumpen.

Mer information om denna kompletta bergvärmelösning för hus- och villakunder i Sverige finns på https://www.polarpumpen.se/varmepumpar/bergvarme.

 

Mer information:

Joanna Viileinen, marknadsförings- och kommunikationschef, Rototec Group, joanna.viileinen@rototec.fi eller tfn +358 40 538 33 66

Bilder: https://material.rotomap.fi

 

Rototec

Rototec är Europas största leverantör av geoenergilösningar och en driven branschinnovatör. Geoenergi är förnybar energi från marken som kan användas till att värma och kyla fastigheter i alla storlekar. Rototecs tjänster omfattar hela processen kring geoenergisystem – allt från konsultation till installation. Företaget grundades 2007 och bedriver verksamhet i Finland, Sverige och Norge. Omsättningen år 2019 uppgick till 56,7 miljoner euro. Mer information om geoenergi och Rototec finns på adressen www.rototecgroup.com och www.rototec.se

Polarpumpen

Polarpumpen har länge varit Nordens största leverantör av värmepumpar på Internet, men är numera också en stark aktör när det gäller tekniska helhetslösningar för hemmet. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter för ditt hem – med hög kvalitet till ett lågt pris. Med installatörer utspridda över hela landet kan du kan få din produkt levererad och installerad på kort tid. https://www.polarpumpen.se/

 

 

 

 

Share: