Tjänster

Rototec är Europas största leverantör av geoenergi. Våra experter hjälper dig genom alla faser av ditt geoenergiprojekt — från förstudier och borrning, till installerad energianläggning. 

Rototec – din geoenergipartner

Söker du en pålitlig och säker partner för ditt geoenergiprojekt?

Vi på Rototec är en kvalitetssäkrad partner som genomför borrprojekt för bergvärme och bergkyla. Vi borrar och installerar geoenergibrunnar i både nya och befintliga fastigheter och byggnader. Samarbeta med oss ​​för att ta del av vårt partnernätverk.

Rototec - rådgivning och konsultering

Rådgivning och konsultering

Vi hjälper dig genom alla faser geoenergiprojektet – från grundläggande planering och förstudier, till genomförande och installation. Läs mer om våra konsulttjänster.
Rototec - Borrning av energibrunnar

Borrning av energibrunnar

Med över 60 000 borrade geoenergibrunnar kan vi på Rototec garantera professionell, flexibel och säker borrning av geoenergiprojekt.

Rototec-Rototec-som-samarbetspartner_featured-img

Rototec som samarbetspartner

Genom att samarbeta med en certifierad partner blir ditt geoenergiprojekt smidigt och säkert att genomföra. I den här broschyren kan du läsa om varför det är värt att samarbeta med Rototec i ditt geoenergiprojekt.

Vill du komma i kontakt med våra experter?

Lämna dina kontaktuppgifter till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vi säljer endast till företagskunder.