"Rototec kommer att fortsätta utvecklas och växa under många år"

Vi tycker om att ibland få presentera några av våra medarbetare. Denna gång möter vi Jonas Jansson som arbetar som Production Manager och PMO Manager i Sverige.

”Jag började arbeta hos Rototec i november 2018 då jag kom till företaget genom ett förvärv. Rototec är ett spännande företag att arbeta för. Vi växer ständigt och du får samtidigt vara med och utveckla hela branschen, det är kul!”

Jonas arbete är att säkerställa att Rototecs produktion löper på så smidigt och effektivt som möjligt och att våra leverantörer kan tillgodo se oss med material till rätt pris och kvantitet. En vanlig arbetsdag startar alltid med att stämma av i vilken fas vi befinner oss i relation till våra ”meteruppskattningar”, sedan fortsätter han vidare till olika möten med kollegor, underentreprenörer och leverantörer.

”Rototecs framtid ser ljus ut. Vi har en stark ny ägare, marknadsledande position och rätt fokus på miljö och hållbarhet. Rototec kommer att fortsätta utvecklas och växa under många år.”

Jonas fritid spenderar han med sina tre barn och fru, om det finns tid över så tycker han om att ta en golfrunda eller spela padel.

 

Share: