Geoenergi för fastighetsinvesterare

Om du investerar i geoenergi investerar du i en av framtidens smartaste energikällor.

Rototecs geoenergianläggningar kombinerar bergvärme och bergkyla, vilket bidrar till både reducerade energikostnader och ett högre fastighetsvärde. 

Fördelaktig avkastning med geoenergi

Det är lönsamt att investera i geoenergi – oftast ger det en förmånlig avkastning på upp till 12 % ROI och vanligtvis är investeringen återbetald på omkring 10 år.

I en geoenergianläggning från Rototec kombineras värme och kyla för fastigheter och byggnader genom bergvärme och bergkyla. Geoenergin är dessutom en förnybar och praktiskt taget oändlig energiform som ökar värdet på fastigheter och byggnader, samtidigt som anläggningarna reducerar energikostnader.

Geoenergi gör dessutom fastigheter och byggnader mer självförsörjande av energi och bidrar till ett minskat Co2-utsläpp. Energin är oberoende av marknadspriser, vilket gör riskhantering och budgetering enklare.

Kontakta våra experter för att få veta mer om våra geoenergianläggningar och hur vi kan hjälpa dig i ditt nästa geoenergiprojekt. 

Rådgivning och konsultering

Vi hjälper dig genom hela ditt geoenergiprojekt – från grundläggande planering och förstudier, till genomförande och installation.

Borrning av energibrunnar

Med över 60 000 borrade geoenergibrunnar kan vi på Rototec att säkerställa en professionell, flexibel och säker borrning av geoenergiprojekt.

Jämför utsläpp för olika uppvärmningsformer med hjälp av vår kalkylator

Kalkylatorn hjälper dig att förstå hur mycket utsläpp du kan undvika genom att välja bergvärme.

Rototec-Bergvarme_featured-img

Läs mer om bergvärme

Geoenergi via bergvärme är ett kostnadseffektivt och miljösmart alternativ för energiförsörjning. Läs mer vår broschyr om bergvärme genom att fylla i dina uppgifter här!

Vill du komma i kontakt med våra experter?

Lämna dina kontaktuppgifter till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vi säljer endast till företagskunder.

Skicka ett meddelande till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kontaktar dig så snart som möjligt.