Geoenergi för fastighetsinvesterare

Geoenergi är framtidens smartaste energikälla. Våra anläggningar kombinerar energi från bergvärme och bergkyla, vilket bidrar till både minskade energikostnader och ett högre fastighetsvärde. 

Fördelaktig avkastning med geoenergi

Det är lönsamt att investera i geoenergi, anläggningar där energi från bergvärme och bergkyla kombineras. Som en förnybar och praktiskt taget oändlig energiform ökar en geoenergianläggning värdet på fastigheter och byggnader, samt minskar på energikostnaderna. Att investera i geoenergi ger även en förmånlig avkastning på upp till 12 % ROI och vanligtvis är en investering återbetald på omkring 10 år.

Geoenergi gör även fastigheter mer självförsörjande och bidrar till ett minskat Co2-utsläpp. Energin är oberoende av marknadspriser, vilket gör riskhantering och budgetering enklare.

Kontakta våra experter för att få veta mer om våra geoenergianläggningar och hur vi kan hjälpa dig i ditt nästa geoenergiprojekt. 

Rådgivning och konsultering

Vi hjälper dig genom hela ditt geoenergiprojekt – från grundläggande planering och förstudier, till genomförande och installation.

Borrning av energibrunnar

Med över 60 000 borrade geoenergibrunnar kan vi på Rototec att säkerställa en professionell, flexibel och säker borrning av geoenergiprojekt.

Jämför utsläpp för olika uppvärmningsformer med hjälp av vår kalkylator

Kalkylatorn hjälper dig att förstå hur mycket utsläpp du kan undvika genom att välja bergvärme.

Rototec-Bergvarme_featured-img

Ladda ner Bergvärme broschyr

Det kostnadseffektiva- och miljösmarta alternativet för uppvärmning. Läs mer om att borra bergvärme i vår broschyr, fyll i dina uppgifter nedan.

Vill du komma i kontakt med våra experter?

Lämna dina kontaktuppgifter till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vi säljer endast till företagskunder.

Skicka ett meddelande till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kontaktar dig så snart som möjligt.