Geoenergi för bostadsrättsföreningar

Geoenergi är ett prisvärt och klimatsmart val för framtiden. Våra anläggningar kombinerar bergvärme och bergkyla, vilket dessutom ökar värdet på din fastighet. 

Reducera dina kostnader med geoenergi

Allt fler bostadsrättsföreningar väljer geoenergi för att kombinera uppvärmning och kyla av fastigheter. Det är inte konstigt, eftersom det är en prisvärd energiform som betalar sig själv på omkring 10 år. Att kombinera bergvärme och bergkyla gör fastigheten mer självförsörjande, samtidigt som energikostnader blir mer förutsägbara och oberoende av marknadspriser. 

Geoenergi klassas som en förnybar och utsläppsfri energiform. Du som investerar i geoenergi ökar värdet på din fastighet och skaffar dig stora fördelar på bostadsmarknaden. Våra geoenergianläggningar kan installeras överallt – även i fastigheter belägna i centrala delar av en stad.

Rådgivning och konsultering

Vi hjälper dig genom hela ditt geoenergiprojekt – från grundläggande planering och förstudier, till genomförande och installation.

Borrning av energibrunnar

Med över 60 000 borrade geoenergibrunnar kan vi på Rototec säkerställa en professionell, flexibel och säker borrning för ditt geoenergiprojekt.

Jämför utsläpp för olika uppvärmningsformer med hjälp av vår kalkylator

Kalkylatorn hjälper dig att förstå hur mycket utsläpp du kan undvika genom att välja bergvärme.

Rototec-Bergvarmeguide-for-bostadsrattsforeningar_featured-img

Bergvärme för bostadsrättsföreningar

Läs mer om hur du säkerställer ett effektivt geoenergiprojekt och varför geoenergi är ett utmärkt val för bostadsrättsföreningen.

Vill du komma i kontakt med våra experter?

Lämna dina kontaktuppgifter till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vi säljer endast till företagskunder.