Geoenergi för ingenjörsbyråer

Klimatneutral, hållbar och grön geoenergi är ett smart val för framtiden. Energin från bergvärme och bergkyla bidrar till att fastigheter och byggnader följer internationella miljöcertifieringar som BREEM och LEED.

Geoenergi är valet för framtidens pionjärer

Ju större och mer komplext ett geoenergiprojekt är, desto viktigare är det minimera miljöpåverkan. Bergvärme och bergkyla är prisvärda, oberoende och utsläppsfria energiformer som tas direkt från marken under våra fötter.

Vi erbjuder rådgivning för design och ingenjörskonst av våra geoenergianläggningar för att hitta den bästa möjliga lösningen för ditt objekt. Våra anläggningar bidrar till att ett fastigheter, byggnader och objekt uppfyller kraven för internationella miljöcertifieringar. 

Rådgivning och konsultering

Vi hjälper dig genom hela ditt geoenergiprojekt – från grundläggande planering och förstudier, till genomförande och installation.

Borrning av energibrunnar

Med över 60 000 borrade geoenergibrunnar kan vi på Rototec att säkerställa en professionell, flexibel och säker borrning för geoenergiprojekt.

Jämför utsläpp för olika uppvärmningsformer med hjälp av vår kalkylator

Kalkylatorn hjälper dig att förstå hur mycket utsläpp du kan undvika genom att välja bergvärme.

Kundreferenser

Vi är stolta över alla våra fantastiska kundsamarbeten. Vi jobbar ständigt för att förbättra vår verksamhet, framför allt för att minska Co2-utsläppen och göra byggnader mer energieffektiva. Här kan du läsa om våra kunders upplevelser av samarbetet med Rototec.

Rototec-Bergvarme_featured-img

Ladda ner Bergvärme broschyr

Det kostnadseffektiva- och miljösmarta alternativet för uppvärmning. Läs mer om att borra bergvärme i vår broschyr, fyll i dina uppgifter nedan.

Vill du komma i kontakt med våra experter?

Lämna dina kontaktuppgifter till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vi säljer endast till företagskunder.

Skicka ett meddelande till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kontaktar dig så snart som möjligt.