Rådgivning

Vi erbjuder rådgivning och konsultation inom alla delar av ditt geoenergiprojekt. Vår målsättningar är att alltid leverera optimerade och energieffektiva lösningar för bergvärme och bergkyla.

Rådgivning i alla faser av ett geoenergiprojekt

Vi är branschledande inom borrning och installation av bergvärme och bergkyla. Vi hjälper och konsulterar våra kunder i alla faser av ett geoenergiprojekt. Med hjälp av våra experter inom geoenergi kan vi också hjälp dig med:  

  • Optimerad energieffektivitet med geoenergi.
  • Branschanpassade utbildningar, seminarier och webinarier.
  • Tillståndsansökningar för geoenergi.
  • Felsökning av geoenergianläggningar.
  • Konsultation för anbudsförfaranden av geoenergiprojekt.
Utbildning och webinarier

Skräddarsydda utbildningar och webinarier

Vi erbjuder skräddarsydda onlinewebinarer, föreläsningar och utbildningar inom allt som rör bergvärme, bergkyla och våra geoenergianläggningar. Tillfällena arrangeras efter önskemål och efterfrågan, och dessa kan arrangeras både fysiskt eller som onlinewebinarer. 

Våra utbildningar anpassas efter målgrupp tillsammans med beställaren. Vi utbildar inom både generella och grundläggande områden, samt mer branschspecifika specialistområden. Vi ser till att beställaren och deltagarna får rätt kunskap och information inom det önskade området.

Våra konsulttjänster

Rådgivning

Vi på Rototec erbjuder rådgivning i alla faser av ditt geoenergiprojekt. Vår målsättning är att alltid erbjuda våra kunder de mest optimerade anläggningarna som kombinerar bergvärme och bergkyla. 

Förstudie

I våra förstudier analyserar vi lämpligheten för att borra och installera geoenergianläggningar i en fastighet eller byggnad. Här kartlägger vi objektens specifika energibehov och gör därefter en kostnadsuppskattning.

Projektering

Vi är en erfaren pionjär i branschen och kan stolt titulera oss som Europas största leverantör av geoenergi. Vår ingenjörskonst passar alla typer och storlekar av anläggningar för bergvärme och bergkyla. 

Mätningar

Vi genomför flera olika typer av mätningar för att säkerställa att våra projekt håller högsta kvalitet. Vi gör mätningar av borrfältens berggrund och borrhål med hjälp av den senaste tekniken inom branschen.

Simuleringar

Vi säkerställer optimal dimensionering och drift med hjälp av EED-simulering. Med IDA ICE simuleras fastighetens energiförbrukning och teknik för att hitta den bästa lösningen för respektive fastighet eller byggnad. 

Rototec-Rototec-som-samarbetspartner_featured-img

Rototec som samarbetsparter

Med oss som certifierad partner blir ditt geoenergiprojekt smidigt och säkert genomfört. I den här broschyren kan du läsa mer om fördelarna med att arbeta med Rototec i ditt nästa geoenergiprojekt.

Vill du komma i kontakt med våra experter?

Lämna dina kontaktuppgifter till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vi säljer endast till företagskunder.

Skicka ett meddelande till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kontaktar dig så snart som möjligt.