Geoenergi för återförsäljare

Letar du efter en partner som kan hjälpa dig att borra och installera bergvärme och bergkyla? Rototec är en erfaren specialist och Europas ledande leverantör av geoenergi. Vi utför borrningar och fullständiga geoenergiprojekt - smidigt, säkert och enligt tidsplanen.

Erfaren partner av energibrunnar

Rototec är en långsiktig och hållbar leverantör av bergvärme och bergkyla. Med erfarenhet från över
60 000 borrningar av energibrunnar kan vi alltid säkerställa professionellt genomförda geoenergiprojekt. Vi hanterar alla tillstånd och dokument relaterade till borrning och installation. Du som partner kan enkelt beställa brunnsborrning genom tjänsten Rotomap där alla våra lediga borrtider finns.

Borrning av energibrunnar

Med över 60 000 borrade geoenergibrunnar kan vi på Rototec att säkerställa en professionell, flexibel och säker borrning för geoenergiprojekt.

Jämför utsläpp för olika uppvärmningsformer med hjälp av vår kalkylator

Kalkylatorn hjälper dig att förstå hur mycket utsläpp du kan undvika genom att välja bergvärme.

Kundreferenser

Vi är stolta över alla våra fantastiska kundsamarbeten. Vi jobbar ständigt för att förbättra vår verksamhet, framför allt för att minska Co2-utsläppen och göra byggnader mer energieffektiva. Här kan du läsa om våra kunders upplevelser av samarbetet med Rototec.

Rototec-Rototec-som-samarbetspartner_featured-img

Rototec som samarbetspartner

Med oss som certifierad partner blir ditt geoenergiprojekt smidigt och säkert. I den här broschyren kan du läsa mer om fördelarna med att arbeta med Rototec i ditt nästa geoenergiprojekt.

Vill du komma i kontakt med våra experter?

Lämna dina kontaktuppgifter till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vi säljer endast till företagskunder.

Skicka ett meddelande till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kontaktar dig så snart som möjligt.