Geoenergi för byggnadsföretag

Söker du en pålitlig och erfaren expert att samarbeta med i ditt geoenergiprojekt? Vi på Rototec erbjuder konsultation och borrning för bergvärme och bergkyla, samt installerar din geoenergianläggning.

Europas största leverantör av geoenergi

Allt fler väljer att satsa på geoenergi - bergvärme och bergkyla i samma anläggning. Energin är inte bara oberoende av marknadspriser och i stort sätt helt förnybar, den ökar även värdet på fastigheter och byggnader. 

Som Europas största leverantör av geoenergi har vi enorm erfarenhet av olika typer och storlekar projekt. Vi säkerställer alltid ett välfungerande projekt, med hög säkerhet och kvalitet med till exempel BREEM- eller LEED-certifieringar. Vi har också ett omfattande och professionellt partnernätverk som gör att vi kan leverera heltäckande geoenergiprojekt.

Att använda geoenergi ökar helt enkelt intresset för potentiella investerare och partners. Våra anläggningar som kombinerar energin från bergvärme och bergkyla är ett utmärkt val för dig som också vill minimera din miljöpåverkan. 

Rådgivning och konsultering

Vi hjälper dig genom hela ditt geoenergiprojekt – från grundläggande planering och förstudier, till genomförande och installation.

Borrning av energibrunnar

Med över 60 000 borrade geoenergibrunnar kan vi på Rototec att säkerställa en professionell, flexibel och säker borrning för geoenergiprojekt.

Jämför utsläpp för olika uppvärmningsformer med hjälp av vår kalkylator

Kalkylatorn hjälper dig att förstå hur mycket utsläpp du kan undvika genom att välja bergvärme.

Rototec-Bergvarme_featured-img

Ladda ner Bergvärme broschyr

Det kostnadseffektiva- och miljösmarta alternativet för uppvärmning. Läs mer om att borra bergvärme i vår broschyr, fyll i dina uppgifter nedan.

Vill du komma i kontakt med våra experter?

Lämna dina kontaktuppgifter till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vi säljer endast till företagskunder.

Skicka ett meddelande till oss om du är intresserad av våra tjänster eller har frågor om geoenergi. Vår kundtjänst kontaktar dig så snart som möjligt.